Workshop i ledarskap

Tony – Danssportstränare
Tony är en professionell danssportstränare med över 30 års erfarenhet från att ha tränat många av Sveriges elit tävlingsdansare genom åren och är idag en av Sveriges främsta sportdanstränare. Tony jobbar med ett helhetstänk där vikten av ett övergripande välbefinnande hos de dansare han tränar har stor betydelse för deras framgång.

I rollen som tränare vill Tony bidra till att göra dansträningen till en rolig och njutbar upplevelse där dansarna kan förverkliga sin fulla potential och samtidigt leva ett friskare och lyckligare liv.
Tony – Tränarnas tränare
Tony utbilda danstränare i de olika dansstilarna som finns inom Svenska Danssportsförbundet och inom United Kingdom Alliance of Dance Teachers.

För dig som håller danskurser har Tony utvecklat en dansledare utbildning i 3 nivåer.
Utbildningen riktar sig till dansskolor och klubbar som vill etablera eller utveckla nya dansstilar i sitt kursutbud. Utbildningen fungerar även bra för idrottslärare i grundskolan
som vill införliva dans i läroplanen utan att behöva specialisera sig på en specifik dansstil (för mer information se rubriken Tony – Det svenska socialdanssystemet

Kan jag – Kan vi
Tonys föreläsning i självledarskap ”Ett bättre jag” kan anpassas för att tillämpas i teambildningssyfte.
Inriktningen av de fem grundläggande ledarskapsattityderna justeras för olika gruppformat. Utgångspunkten är ”kan jag, kan vi”.